BEHANDLINGAR-

Sound healing, growth and poetry 2-6 personer.

En helande stund med växande genom breathwork/yoga eller trumresa. Sedan landar vi i kroppen och låter varje cell och hela nervsystemet läkas genom härliga vibrationer till ljudet av de alkemiska kristall skålarnas magiska frekvens och helande kraft. Detta blandas och avslutas med vackra ord från kanaliseringar genom Anokohaia.

- 120 min 2000:-

 

 


Reiki/ Sound healing

Här njuter du av en stunds healing i olika former. Reikin fyller på med ki, livsenergi så det skapas ett härligt flöde i dina chakran. Du blir avslappnad och kroppen kan läkas och frigöras från stress. För att sedan fördjupa detta kommer vibrationen från de alkemiska kristallskålarna gå ner i cellerna och healingen expanderar ytterligare.

- 60 min 900:-

 

 


Sound healing, growth and poetry.

En helande stund med växande genom breathwork/yoga eller trumresa beroende på vad du behöver just nu. Övningar som skapar ett flöde och en öppning att släppa på det som skaver. Sedan landar du i kroppen och låter varje cell och hela nervsystemet läkas genom härliga vibrationer till ljudet av de alkemiska kristall skålarnas magiska frekvens och helande kraft. Detta blandas och avslutas med vackra ord från kanaliseringar genom Anokohaia, som ger ytterligare djup i upplevelsen.

- 90 min 1550:-

 

 


Individuell session på plats eller distans.

Jag arbetar alltid intuitivt och dimensionellt men här blandar jag samtliga tjänster genom att känna in och höra vad du behöver vägledning i samt var du står idag. Det kan vara allt från budskap genom dina guider, änglar och andra väsen i ditt andliga team samt någon eller några från andra sidan, till kosmisk healing med budskap från ditt team eller även healing genom mig. Så lite vad som vill och behöver komma fram till dig just nu. Det finns också utrymme för frågor och jag ger alltid något/några verktyg som du behöver och kan ta med dig i din vardag. Man får en känsla av att man är omgiven av Universum och att allt är som det ska samt att det finns så mycket mer än det man ser och kan ta på.

- 60 min 950:-

- 90 min 1450:-


Dimensionell vägledning/coaching på plats eller distans.

Här kan du få vägledning om dina relationer, karriären, livet och livsvägen. Jag kommunicerar med flera medvetandenivåer som arbetar med din personliga utveckling och använder mig utav orakelkort, akasha bibliotek och andra högre världar där Universum förmedlar den vägledning som är mest aktuell för dig just nu. Här kan du även ställa frågor och det ger dig synkronicitet, insikter och större klarhet om vem du är och vart du är på väg utan att det stör din egen fria vilja.

- 50 min 850:-

 

 


Personlig energiavläsning på distans.

Du får veta mer om dina 7 chakran och dina auror samt din manliga resp kvinnliga sida. Energiavläsningen utförs på flera olika nivåer där du får kännedom om dina styrkor och svagheter som du bär i sitt energisystem. Jag ger dig verktyg i det som kommer fram och vad du kan tänka på framöver. Man blir oftast överraskad av hur mkt som finns i ens undermedvetna och kan hitta läkning i att få förståelse varför man känner som man gör. Du är i aktiv vila i ca 50 min i ditt hem, medan jag läser av och får till mig information. Kort stund efter kommer jag ringa upp och berätta allt som kommit upp, då finns det även plats för frågor och känslor som kan framträda. Om du föredrar att endast få informationen på mail så går även det bra. Vad som känns bäst för dig. Jag avsätter alltid tid efteråt oavsett.

- 80 min 1150:-

Andra sidan på plats eller distans.

Här tar vi kontakt med andra sidan där själen till våra anhöriga och andra bortgångna finns. Andra sidan har en visdom och kärlek som kan hjälpa oss till läkning och bearbetning. Du kan ställa frågor och kommunicera med de som kommer fram. Du får budskap och ett lugn efter att ha fått närkontakt med deras själ.

- 50 min 850:-

 

 


 

Space Clearing/ energi städa på plats eller distans.

Vi börjar med ett samtal där du berättar hur det känns och var detta är. Jag går sedan in och läser av vad som vill komma fram i budskap samt lättar energierna. Tar bort det som inte ska vara där och fyller sedan på med ljus och härlig lätt energi. Efteråt kommer vi ha en dialog där jag återger upplevelsen och vi går igenom tankar och funderingar som kan ha kommit fram. Om det är på plats , går vi tillsammans igenom stället så du känner skiftet. Är det på distans, har vi ett uppföljningssamtal efteråt.

- Pris variation beroende på storlek och plats, tex 50 min 850:-

Reiki healing på plats.

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på med ki, livsenergi. Denna metod har sina hundraåriga rötter i Japan. Behandlingen är en holistisk avslappningsmetod som skapar flöde och balans. Den lugnar kroppen så att den lättare kan frigöra sig från stress och du får en rogivande känsla. Jag ger utrymme för tid innan och efter så vi kan gå igenom vad jag får till mig då jag arbetar intuitivt så budskap och annat kan komma fram även i en reiki behandling.

- 40 min 500:-

- 60 min 800:-


Reiki healing på distans.

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Du är i aktiv vila i ditt hem i ca 30 eller 50 min. Behandlingen är en holistisk avslappningsmetod som förenar kroppen med psyket till en helhet. Den lugnar och harmoniserar kroppen så att den lättare kan frigöra sig från stress och du får en känsla av frid och balans.

- 30 min 400:-

- 50 min 700:-


 

Cirkel-/gemenskaps stund 2-6 personer.

Kanske ni är några vänner som vill ha en magisk helande stund tillsammans. Jag skräddarsyr efter era behov samt arbetar intuitivt. Det kan innehålla allt från meditation, vägledning, healing, budskap från Universum mm Tiden bör vara mellan 60 eller 120 minuter beroende på vad ni vill göra och hur många ni är…


Seans, kontakt med andra sidan eller andra dimensioner 2-6 personer.

Här tar jag kontakt med era anhöriga på andra sidan eller om det är någon annan som vill komma fram med budskap så kanaliserar jag även det.